Saját UTAd.blogૐ

Spirituális szemléletű blog az útonjáróknak, érdeklődő útkeresőknek és mindazok- nak, akiket megérint a szabad szemmel nem látható valóság. ૐ 2008 októberétől átköltöztünk a saját utad.hu weboldalra!

új postok ezentúl itt:

a SAJATUTAD.HU weboldalon.
Azért nézgelődni, olvazsgatni itt is lehet nyugodtan, sőt! Ja- vasolt! ;o) ૐ

Friss topikok

  • Zsókaanya: Kedves ZéZé! Lassan tíz éve írtad le a történetedet, de a mai napig érvényes Neked és annak aki bá... (2017.11.02. 11:10) Második találkozás
  • ZKZ: ...sajnos... pedig nagyon eveznék újra!!! (2015.05.25. 12:55) Tanmedence
  • R.Delecroa: Nekem volt pár malám. Én magam a legjobb barátomnak aki azóta is szintre testvérem adtam első malá... (2010.01.18. 23:38) Mala
  • Gezemice: @zollendroller: Köszönöm a válaszokat! :) (Egyébként nincs előítéletem a Szigettel szemben, sőt..... (2009.08.24. 07:37) Tarot labirintus
  • Utcamacska: Hogy a mákban köll megmérni egy festmény tudat szintjét? Ez valami nagyon "lecsó" dolog hallod-e! ... (2009.08.01. 09:16) Selyemfestmények, mandalák

Hirdetés

gyakran előforduló cumók

Címkefelhő

2008.08.04. 11:57 zollendroller

Megint egy újabb szinkronicitás!

Igazán nem közhelyesíteni szeretném a dolgot, sokkal inkább aszretném mindenkiben tudatosítani, hogy ezek a csodaszámba menő egybeesések igenis léteznek. Méghozzá nap, mint nap! Csak észre kell őket venni. Csodaszámba mennek, ez ezer! Ugyanis ezt senki sem tudja elbagatelizálni, hogy „ez csupán a véletlenek egybeesése”, vagy „biztos csak kitaláció”, mert hiszen itt történnek a szemünk előtt! De nem is kell semmit elhinni, bőven elég meggyőző mindenkinek a saját életete, amikben ’ide a bökőt’, hogy nap, mint nap történnek a CSODÁK (mert azok!!). Ugye?


De ha valakinek nincsenek ilyen élményei, az feltétlenül írjon a sajatutad@gmail.com –ra egy panaszlevelet, mert az már tényleg csoda lenne, ha akadna akár egyetlen ember, akivel nem történt még egy csoda se!


Csodateremtés (knowhow) (tovább...)


 

9 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://sajatutad.blog.hu/api/trackback/id/tr89599711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pirimidin 2008.08.04. 22:56:18

azért kérdezd meg...

pirimidin 2008.08.05. 07:19:03

talán nem tudod levenni, ha mégse akarja?
illene, Zoli!

Vidi Rita · http://www.viruskommando.hu 2008.08.05. 08:44:39

Tudok erről és örülök neki:)
Sőt, megtiszteltetés, köszönöm szépen!

Jól kezdődik a reggelem, hála Zolinak:)

Az utóbbi napokban tényleg "fura" egybeesések történtek, pedig csak nekünk fura, akik nem látunk rá fölülről:)

Torkos Marcsi · http://tdkz6n 2008.08.14. 22:46:16

Szisztok!
Szervezkedünk egyik barátnőmmel ma délelőtt, a szeptemberi Mária bulira ami Szlovákiában lesz......
Gondolkodunk kinek szóljunk még, ki az aki ilyesmiben benne van?
Eszünkbe jut Magdi, aki tényleg nagy bulis, jó fej, viszont kb másfél éve nem is beszéltem vele. Nem azért mert haragudnék, vagy bármi is történt volna, csak nem.
Fel is írom a listára a többiekhez, hogy ma este őt is hívom.
Ahogy nyúlok a telcsiért, abban a pillanatban megszólal!!! Gondolom nem nehéz kitalálni ki volt a másik végen....? Megsem lepődtem!
Azért ezt elmondtam neki, és kérdeztem, hogyhogy pont ma este pont abban a percben hívott mikor én is őt hívtam volna?
A válasz.... Hát Marcsikám, még kérded?
Barátnők vagyunk vagy nem?
Egyébként nagyon megörűlt Szlovákiának és nem is volt már kérdés, hogy ott a helye.
Ennyi történt ma, és még rengeteg szokott, igérem osztom Veletek!

Torkos Marcsi · http://tdkz6n 2008.08.16. 15:29:13

Halihó!
Tegnap a nagy"lányom", mert nekem ő is van, :-) a lányom nővére, lement a szoláriumba.
A szolis lánynál volt egy kislány, ő vigyázott rá míg anyukája szépűlt, akit Zoénak hívnak.
Móninak, / mert így hívják a nagy"lányom/ valamiért abban a pillanatban az ugrott be : jééé a Zoltán Erika kislányát is így hívják!
Igaz ezt csak magában gondolta.
A következő pillanatban ahogy beljebb lépett, a pult mögött van egy tévé, kit lát a tévében főzni....? Naná, hogy Zoltán Erikát.
Az érdekes ebben nem is az, hogy Erika főz a műsorban, mert ilyen van. Hanem, hogy egyébként Móni nem foglalkozik Zoltán Erikával, mi több nem tartozik a kedvencei közé, és nem is tudja mikor látta Őt bármilyen műsorban is utoljára.
Jó pár éve az tuti.
Szép napot Mindenkinek!
A

zollendroller · http://sajatutad.hu 2008.08.21. 18:14:32

Hamarosan újabb szinkronicitások leírásával jelentkezem. Örülök, hogy a blog hatására már néhányan "beindultak", s a mindennapokban előforduló véletlennek tűnő, valójában azonban nagyon is ránk figyelő szabad szemmel nem látható valóság jelzéseit, üzeneteit érzékelik, sőt le is jegyzik, mellyel arra "buzdítják" a "másik oldalt", hogy idézzen elő minél több váratlan egybeesést, mely többnyire csodának tűnik, s általában pozitív energiával tölt fel az embert, vagyis: TÉGED!
süti beállítások módosítása