Saját UTAd.blogૐ

Spirituális szemléletű blog az útonjáróknak, érdeklődő útkeresőknek és mindazok- nak, akiket megérint a szabad szemmel nem látható valóság. ૐ 2008 októberétől átköltöztünk a saját utad.hu weboldalra!

új postok ezentúl itt:

a SAJATUTAD.HU weboldalon.
Azért nézgelődni, olvazsgatni itt is lehet nyugodtan, sőt! Ja- vasolt! ;o) ૐ

Friss topikok

  • Zsókaanya: Kedves ZéZé! Lassan tíz éve írtad le a történetedet, de a mai napig érvényes Neked és annak aki bá... (2017.11.02. 11:10) Második találkozás
  • ZKZ: ...sajnos... pedig nagyon eveznék újra!!! (2015.05.25. 12:55) Tanmedence
  • R.Delecroa: Nekem volt pár malám. Én magam a legjobb barátomnak aki azóta is szintre testvérem adtam első malá... (2010.01.18. 23:38) Mala
  • Gezemice: @zollendroller: Köszönöm a válaszokat! :) (Egyébként nincs előítéletem a Szigettel szemben, sőt..... (2009.08.24. 07:37) Tarot labirintus
  • Utcamacska: Hogy a mákban köll megmérni egy festmény tudat szintjét? Ez valami nagyon "lecsó" dolog hallod-e! ... (2009.08.01. 09:16) Selyemfestmények, mandalák

Hirdetés

gyakran előforduló cumók

Címkefelhő

2008.09.28. 02:36 zollendroller

Bennszülöttek ünnepe

Rettentően felháborodtam, mikor ez év nyarán megjelent egy antológia! A „hozzáértő” szagtekintélyek mindenhatóságán igenis kiakadtam! Történt ugyanis valami, ami szerintem becstelenség a könyv szerkesztőjének részéről.  Gondoltam, hátha elszáll a dühöm, várok, de ugyanazt érzem most is!! Interaktív közvéleménykutatást kéne csapni, melyet a Saját utad.blog.hu széles olvasóközönsége aktív részvételével akár meg is lehetne ejteni, azonban meggondoltam magam. Leírom, ahogy volt!

tovább...

6 komment

Címkék: vers könyv interaktív antológia bennszülött


A bejegyzés trackback címe:

https://sajatutad.blog.hu/api/trackback/id/tr61685235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zollendroller · http://sajatutad.hu 2008.09.28. 17:46:31

Gabi! Valld be! Feljársz Pestre netezni, amikor a sajatudad.hu -t nézed? Pirimidin is átjárhat Miskolcra, ugyanis e 3 város van csak bejelölve az Analyticsen. Pest, Miskolc és Debrecen.

Garo 2008.09.28. 18:05:57

Csak akkor vallok be olyat, ami nem igaz, ha kínzásnak vetsz alá! ;-)

Sajnos régen voltam Pesten.. :(

Ki tudod deríteni, hogy mi lehet velünk a gond (vagyis inkább a szolgáltatóval?)?

pirimidin 2008.09.28. 19:55:21

:)
miskolc, debrecen?
akkor már inkább pest:)
Jelentem, nekem megjelent Nyíregyháza az analyticsen, sőt Záhony is. Zoli, gondoltad volna, hogy még ott is van éjjel világítás?
Sőt Ököritófülpösön, és Gávavencsellőn is!

zollendroller · http://sajatutad.hu 2008.09.28. 23:34:28

Ez most egy kafa szinkronicitás, Pirimidin!!! Biztos azt hitted, hogy nagyot montál és lehidallok, hogy micsoda helyek vannak, de azt kell, mondjam, a jelenleg hozzám legközelebb álló leányzó éppen Fülpösi! Na ehhez mit szósz?

(A Gávavencsellót meg úgy is tudom, hogy csak a kedvemért találtad ki!!)

Ne félj, nálam is vannak töpszli helyek is nevestve, ezért nem értem, hogy Csorna miért maradt ki. Pedig Csornáról ezer százalék, hogy napjában többször is néznek, S szerintem Nyíregyről se csupán 4-szer néztél meg, ugye, Pirimidin?

Neked elvitathatatlan érdemed, hogy Te voltál a number one, hiszen Te már a legelső posztomnál is piszkálódtál a nyelvhelyesség miatt, amikor mig nem is sajatutad volt, hanem kezddezzel.blog.hu! Ezzel kezdtem, aztán hová jutottam! Mi!??

pirimidin 2008.09.29. 08:26:20

nem akartam én nagyot mondani, csak a közelemből írtam helyeket.
Gávavencsellőn pedig laktam 3 évig, gyönyörű hely, érdemes megnézni egy szabolcsi túra alkalmával.
Pornóapátit, Kemendollárt biztos ismered, a túlvégről:)
De Bő, vagy Sé se rossz:)

Pimander · http://pimander.blog.hu 2008.09.30. 15:15:46

Pornóapáti... Nem is tudom, jutalom, vagy büntetés egy ilyen nevű településen lakni, hogy mindig felnyerítenek, ha bediktálja valahol a címét az érintett. Itt Debrecen mellett meg vagy egy Ondód nevű különálló településrész. "Na, megyek Ondódra!" "Az enyémre???"
süti beállítások módosítása