Saját UTAd.blogૐ

Spirituális szemléletű blog az útonjáróknak, érdeklődő útkeresőknek és mindazok- nak, akiket megérint a szabad szemmel nem látható valóság. ૐ 2008 októberétől átköltöztünk a saját utad.hu weboldalra!

új postok ezentúl itt:

a SAJATUTAD.HU weboldalon.
Azért nézgelődni, olvazsgatni itt is lehet nyugodtan, sőt! Ja- vasolt! ;o) ૐ

Friss topikok

  • Zsókaanya: Kedves ZéZé! Lassan tíz éve írtad le a történetedet, de a mai napig érvényes Neked és annak aki bá... (2017.11.02. 11:10) Második találkozás
  • ZKZ: ...sajnos... pedig nagyon eveznék újra!!! (2015.05.25. 12:55) Tanmedence
  • R.Delecroa: Nekem volt pár malám. Én magam a legjobb barátomnak aki azóta is szintre testvérem adtam első malá... (2010.01.18. 23:38) Mala
  • Gezemice: @zollendroller: Köszönöm a válaszokat! :) (Egyébként nincs előítéletem a Szigettel szemben, sőt..... (2009.08.24. 07:37) Tarot labirintus
  • Utcamacska: Hogy a mákban köll megmérni egy festmény tudat szintjét? Ez valami nagyon "lecsó" dolog hallod-e! ... (2009.08.01. 09:16) Selyemfestmények, mandalák

Hirdetés

gyakran előforduló cumók

Címkefelhő

2008.08.04. 12:57 zollendroller

Csodateremtés (knowhow)

Egyébként a csodateremtésnek a titka nem más, mint hogy észre kell venni, esetleg fel kell írni egy füzetbe, vagy akár egy blogba, vagy éppen ebbe a blogba kommentként, mint ahogy ezt már többen meg is tették (köszi-möszi-puszi-nyuszi!). És akkor csak úgy egyre-másra jönnek a cs-o-d-á-k!

Minden számít, amire nem lehetett számítani, mégis jóleső érzéssel töltött el a megtörténte, s ezáltal jobb lett a kedved, ecsmó pozitív energiát kaptál általa. Ecren szupé, ha pl. valami titkos „jel” nyomán rájöttél valamire/találkoztál valakivel/felhívott, akire gondoltál/kinyílt a könyv, épp ott, ahol épp az az infó volt, amire épp szükséged volt…, s még hosszan sorolhatnám, sőt ide tartozik a déjá vu-érzés, amikor előre érzed egy dolog kimenetelét, esemény bekövetkeztét, mintha pontosan ugyanez ugyanígy már lejátszódott volna veled, vagy amikor biztosan tudod valakiről, akit egyébként most látsz először, hogy ismered, vagy egy helyről, ahol először jársz, hogy te már voltál itt.

Igen, ezek valós érzések! Akárki akármit is mond! Ha ezeket nem hessegeted el, hanem helyt adsz nekik, leírod, vagy mittudomén, akkor ezzel az univerzum mozgató erőit táncra hívod!  ttól kezdve együtt örültök a csodáknak!

S akkor egy konkrét eset! Mindenki láthatja az előző bejegyzést, amit szombat estefelé tettem föl a blogba: egy Hősök terénél lévő kávézóban találkoztunk – én először – az online tanfolyam (ahová járok) néhány résztvevőjével és a tantónénivel, Vida Ágival. Ági mellett ült két (számomra) ismeretlen nő. Poénból lefotóztam őket, mert ez a mániám, de a nevüket estére már el is felejtettem, ezért csak odaírtam, hogy „többen voltunk”, aszt kalap. Egyikük vírusüldözéssel foglalkozik, erre emlékeztem, de ennyi. Ezután ma, vasárnap, éppen a blogomat rendezgettem, írogattam a kommentekre, sat, sat, elég az hozzá, mindig újra és újra megnyitottam a sajatutadat. Tudni kell, hogy a blog.hun, itt oldalt van egy blogajánló nevű cucc, ahol mindig más és más blogból ajánlanak. Néha beleolvasok, de inkább nem. De most kábé délben ráklikkeltem a blogajánlóra, de asse tuttam, mi az. És ekkor megnyílt egy weboldal, egy cikk dettó ugyanarról a tegnapi kávézós találkozóról, s ez volt (végre megtudtam) Vidi Rita blogja, akivel nyomban kommentet váltottunk, meg roppant mód örültünk a helyzetnek.


A blog.hu blogajánlójában Xezer oldal reklámozódik minden egyes újratöltéskor. S hogy épp akkor épp erre kattintottam, amiben épp az a cikk volt, ahol én épp tegnap épp ott voltam és épp fotóztam és épp ezt a lányt is és épp feltettem épp erre a blogoldalra…huh!

Ez már sokk! 8:o)

3 komment

Címkék: weboldal blog.hu blogajánló energia csoda érzés déja vu hősök tere szinkronicitás vida ági vidi rita viruskommandó


A bejegyzés trackback címe:

https://sajatutad.blog.hu/api/trackback/id/tr30599805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabella · http://gombolyag.blog.hu 2008.10.04. 18:35:35

Mostanában ami fura történt, ami nekem több, mint véletlen! Az egyik csak apróság. Hallottam egy számot a hétvégén, tetszett nagyon, de nem tudtam, mi az. Leültem a tévé elé, elkezdtem a zenecsatornákat kapcsolgatni, és kb. 10 másodperc múlva jött az a szám, ami miatt leültem.

A másik, ami sokkal durvább! Orvoshoz mentünk éppen, és eszembe jutott egy ismerősöm, akinek nemrég derült ki, beteg a kislánya, operálni is kellett, láttam is az illető anyukát pár napja fekete ruhában, még mintha mondta is volna valaki, hogy elvesztette a kislányát. Ezen rágódtam, hogy vajon tényleg igaz? Vagy ezt már csak álmodtam? Mi lehet velük? Jajj! És megjelent az orvosnál az anyuka a kislányával együtt, akit valóban operáltak, de már teljesen jól van, csak náthás.

Sok véletlennek tűnő furcsaság történik velem egyébként, de most több konkrét nem jut eszembe.

zollendroller · http://sajatutad.hu 2008.10.05. 00:59:17

Szuper vagy, Gabella! A szinkronicitások állandóan kísérik az életünket és ha nem legyintünk, hanem odafigyelünk rájuk, még közvetlenül is segíthetik életünket. Mindenképpen jobb lesz a kedvünk, hiszen bizonyítottnak érezzük általuk, hogy nem vagyunk magunkrahagyva az univerzumban, hanem nagyon is részesei vagyunk a mindenségnek.

Ugyan páran hülyeségnek tartják az egészet - például szinkronúszásnak csúfolják a szinkronicitást -, de mi nem is tesszük függővé ezektől a mi szilárd tudatunkat. Nem kell, hogy más elhigyje, hogy ezeket kitaláltuk-e, vagy valóban így volt. Az egyedüli fontos, hogy mi tudjuk és kész.

Aztán most pedig, hogy ezeket megosztottad, ezt nagyon köszönöm Neked, hiszen a Sutablog és a Saját utad weboldal erre lett kitalálva: a szinkronicitások figyelésére. Éljem Gabella és éljen Memi!!!!!

pirimidin 2008.10.05. 22:00:50

Zoli, vicc volt, nem csúfolódás!
ej, Te kis Te!
süti beállítások módosítása