Saját UTAd.blogૐ

Spirituális szemléletű blog az útonjáróknak, érdeklődő útkeresőknek és mindazok- nak, akiket megérint a szabad szemmel nem látható valóság. ૐ 2008 októberétől átköltöztünk a saját utad.hu weboldalra!

új postok ezentúl itt:

a SAJATUTAD.HU weboldalon.
Azért nézgelődni, olvazsgatni itt is lehet nyugodtan, sőt! Ja- vasolt! ;o) ૐ

Friss topikok

  • Zsókaanya: Kedves ZéZé! Lassan tíz éve írtad le a történetedet, de a mai napig érvényes Neked és annak aki bá... (2017.11.02. 11:10) Második találkozás
  • ZKZ: ...sajnos... pedig nagyon eveznék újra!!! (2015.05.25. 12:55) Tanmedence
  • R.Delecroa: Nekem volt pár malám. Én magam a legjobb barátomnak aki azóta is szintre testvérem adtam első malá... (2010.01.18. 23:38) Mala
  • Gezemice: @zollendroller: Köszönöm a válaszokat! :) (Egyébként nincs előítéletem a Szigettel szemben, sőt..... (2009.08.24. 07:37) Tarot labirintus
  • Utcamacska: Hogy a mákban köll megmérni egy festmény tudat szintjét? Ez valami nagyon "lecsó" dolog hallod-e! ... (2009.08.01. 09:16) Selyemfestmények, mandalák

Hirdetés

gyakran előforduló cumók

Címkefelhő

2008.07.22. 11:21 zollendroller

Erotikus ezotéria (=spiritualitás?)

Az erotika a nemi ösztön lelki megnyilvánulása, érzékiség.
Az ezotéria magyarul titkos tanítást jelent, mely egykor csak kiválasztott emberek számára volt elérhető, ma azonban már (a múlt század elejétől, de inkább közepétől) gyakorlatilag mindenki számára nyitott könyv, ami nem azt jelenti, hogy csökkent volna iránta az érdeklődés. Sőt!

A spiritualitás lelki-szellemi tudomány, ami egyre népszerűbb, bár a tudósok többsége nem hajlandó elismerni a tudományos voltát. A spiritualitást és az ezotériát sokan egymás szinonimáiként tartják számon.

Mindhárom magyarított idegen szó kapcsolatban van a lelkünkkel, hiszen még az erotika is - egyesek szerint: alantas - testi vágyaink lelki kivetülése. De ezek az „egyesek” sem férnek a bőrükben, ha testiségről van szó.

Közel állnak hozzám a lelki dolgok, de látó azért nem vagyok. Mégis az a sejtés sejlett fel bennem, hogy e bejegyzés olvasói legtöbben az erotikus szó fejtegetéseire lennének kíváncsiak. De nem akartam félrevezetni senkit! Nekem az a szilárd meggyőződésem, hogy a spiritualitás - akár egy internetes blogoldalon is - képes odavonzani az olvasók sokaságát.

„Jó-jó! – gondolják most bizonyára sokan – Az ezotéria is érdekes, …de az erotikáról sokkal szívesebben olvasunk, illetve kattintunk rá.” Miért van ez? Azért, mert nemrég még teljes tiltás övezte, amely még ma is érezteti hatását, amikor a tiltott tartalmak gyakorlatilag teljesen elérhetők. Ne feledjük: emberek vagyunk. A testünk látható, így közelebbinek érezzük sokszor, mint lelkünket. Ám valahol mélyen mindenki tudja, hogy sokkal többek vagyunk, mint ami szemmel látható. Ezért lelkesedünk oly sokan a lekünkért, ezért érdekel egyre többeket a spiritualitás, a lélek tudománya, a szellemi tanítások.

Folytatjuk a felturbózott lelkizést! Au revoir ;o)

Ezot Erika

TELJESEN FEDETLEN TESTEK EGYVELEGE

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár ezotéria erotika test lélek szellem ezoterika spiritualitás tiltott tartalom


A bejegyzés trackback címe:

https://sajatutad.blog.hu/api/trackback/id/tr82579662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása