Saját UTAd.blogૐ

Spirituális szemléletű blog az útonjáróknak, érdeklődő útkeresőknek és mindazok- nak, akiket megérint a szabad szemmel nem látható valóság. ૐ 2008 októberétől átköltöztünk a saját utad.hu weboldalra!

új postok ezentúl itt:

a SAJATUTAD.HU weboldalon.
Azért nézgelődni, olvazsgatni itt is lehet nyugodtan, sőt! Ja- vasolt! ;o) ૐ

Friss topikok

  • Zsókaanya: Kedves ZéZé! Lassan tíz éve írtad le a történetedet, de a mai napig érvényes Neked és annak aki bá... (2017.11.02. 11:10) Második találkozás
  • ZKZ: ...sajnos... pedig nagyon eveznék újra!!! (2015.05.25. 12:55) Tanmedence
  • R.Delecroa: Nekem volt pár malám. Én magam a legjobb barátomnak aki azóta is szintre testvérem adtam első malá... (2010.01.18. 23:38) Mala
  • Gezemice: @zollendroller: Köszönöm a válaszokat! :) (Egyébként nincs előítéletem a Szigettel szemben, sőt..... (2009.08.24. 07:37) Tarot labirintus
  • Utcamacska: Hogy a mákban köll megmérni egy festmény tudat szintjét? Ez valami nagyon "lecsó" dolog hallod-e! ... (2009.08.01. 09:16) Selyemfestmények, mandalák

Hirdetés

gyakran előforduló cumók

Címkefelhő

2008.07.14. 18:59 zollendroller

Kezdd ezzel!

Szia!

A Saját utad blogoldal elsősorban az útonjárókhoz szól és azokhoz, akiket megérint a szabad szemmel nem látható valóság, de az érdeklődő útkeresők közléseit is szívesen várjuk!

Meggyőződésem, hogy valahol mindenki tudja, hogy a világ sokkal több, mint amit látni lehet. Elég, ha megérzéseidre gondolsz, vagy azokra a találkozásokra, "előre várt"  események bekövetkeztére. Ezen az oldalon lesz szó arról, hogy hogyan állíthatod szolgálatodra a "véletleneket". De ne rohanjunk előre!

Mindegyikünk más úton jár, mást tapasztal a világból, és szerintem sok ember szívesen megosztaná másokkal, amit látott, hallott, érzett! - lehet, hogy éppen Te!

 Az élet csupa kaland. Vége sincs az élmény-kavalkádnak! Ebben a világegyetemben mindent szabad, s vannak sokan, akik kihasználják ezeket a lehetőségeket. Buli-kaja-pia- nők (vagy éppen pasik)

Ám élnek jópáran közöttünk olyanok, akik nem így gondolják. Ők önmegtartóztatóan meditálnak, alig esznek, nincsen szinte semmijük, mégis az látszik rajtuk, hogy életük teljes, tök boldogok. Hát ez meg hogy lehet??! - például erre a kérdésre keressük a választ.

Szeretnék mesélni jó pár „csodát”, amivel találkoztam, vagy olvastam róla. Ha elolvasod, rá fogsz jönni, hogy a Te életed is tele van csodákkal. Mi pedig, akik olvassuk ezt a blogot, örömmel fogjuk olvasni a Te megosztásaidat.

 szia!

Zollendroller

2 komment

Címkék: világegyetem csoda szabad tudatos útkereső útonjáró meditálás önmegtartóztató


A bejegyzés trackback címe:

https://sajatutad.blog.hu/api/trackback/id/tr26568040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peidlné Koren Gizella · http://www.ingatlanextra.lapunk.hu 2008.08.02. 14:17:22

Kedves Zoli!
Bea, ingatlan ügyben keresett meg engem..de ma már tudom, hogy ez csak ürügy volt, hogy eljuthassanak egymáshoz azok akiknek egy dolguk, van ebben a világban.
Müller Péter , az idősebb előadásait én is gyakran hallgatom.Minden személyes előadása, érdekes módon, az akkor éppen legjobban foglalkoztató kérdésre ad napi frissességgel választ.
Köszönöm, hogy vagytok, hogy ide kerültetek az utamba, Te és Bea is.Túl azon, hogy remélem vele gyümölcsöző üzleti kapcsolatom lesz, azt remélem, hogy nem hiába találtuk meg egymást, Te Őt, Ő engem, és én Őt-
Van még egy fantasztikus élményt adó könyv, bár lehet, hogy már nem lehet kapni.Willgist Jagger:Hullámaiban a tenger.Ha elfogadod Müller Péter tanítását, bizonyára tetszeni fog ez a könyv is.Szeretettel üdvözöllek.Ha úgy érzed egy úton járunk, vegyél fel a listádra.Szeretettel.Gizus

zollendroller · http://sajatutad.hu 2008.08.03. 12:25:30

Köszönöm a hozzászólásodat, Gizus! Feltétlenül felveszlek az utaslistára.

Talán Te is Ausztráliában vagy? Mert Bea ott van. Vagy talán másik Bea?
süti beállítások módosítása