Saját UTAd.blogૐ

Spirituális szemléletű blog az útonjáróknak, érdeklődő útkeresőknek és mindazok- nak, akiket megérint a szabad szemmel nem látható valóság. ૐ 2008 októberétől átköltöztünk a saját utad.hu weboldalra!

új postok ezentúl itt:

a SAJATUTAD.HU weboldalon.
Azért nézgelődni, olvazsgatni itt is lehet nyugodtan, sőt! Ja- vasolt! ;o) ૐ

Friss topikok

  • Zsókaanya: Kedves ZéZé! Lassan tíz éve írtad le a történetedet, de a mai napig érvényes Neked és annak aki bá... (2017.11.02. 11:10) Második találkozás
  • ZKZ: ...sajnos... pedig nagyon eveznék újra!!! (2015.05.25. 12:55) Tanmedence
  • R.Delecroa: Nekem volt pár malám. Én magam a legjobb barátomnak aki azóta is szintre testvérem adtam első malá... (2010.01.18. 23:38) Mala
  • Gezemice: @zollendroller: Köszönöm a válaszokat! :) (Egyébként nincs előítéletem a Szigettel szemben, sőt..... (2009.08.24. 07:37) Tarot labirintus
  • Utcamacska: Hogy a mákban köll megmérni egy festmény tudat szintjét? Ez valami nagyon "lecsó" dolog hallod-e! ... (2009.08.01. 09:16) Selyemfestmények, mandalák

Hirdetés

gyakran előforduló cumók

Címkefelhő

2008.08.29. 17:37 zollendroller

A meglelt kincs: Dédi naplója

"Nincs út, amelyik gyorsabban vezetne el a lélek öntisztulásáig, mint amikor az ember áttekint a saját múltján".

bevezető:

A Blogolásra nem önkifejezési vágy vitt, még csak nem is szimplán poénból fogtam bele, hanem blogolni, bevallom, azért kezdtem el, mert két hónapja elkezdtem egy kismamáknak szóló Internet marketing tanfolyamot, Gazdagmami címen. Nem, nem vagyok kismama! Nagypapa sem, mint Gyula nevű osztálytársam. Eleinte azzal poénkodtam, hogy nekem jönne jól egy gazdag mami, mivel eléggé szegény papi vagyok, de ezzel nem viccelődtem sokáig, mert ez még viccnek is rossz.

A tanfolyam interneten keresztül zajlik. Már az elején el kellett indítani egy blogot a blog.hun (hun? hát a blog.hun!). Vida Ági, a tanítónénink elmagyarázott több dolgot. Mi hogy van, meg úgy egyáltalán. Az egész buli arra megy ki, hogy a kismamák, akik a kölkök miatt nem tudnak semmit csinálni, azért keressenek már egy kis pénzt weboldal indításával, főleg azért, mert ugye manapság rizikós, hogy egyáltalán visszaveszik-e őket a munkahelyükre.

Mindenkinek választani kellett egy témát, amihez kapcsolódóan lesz, vagy már van egy termék (kinek mi), amit a blogon, illetve a weboldalon keresztül lehet reklámozni, illetve terjeszteni. A tananyag minden nap egy 10-20 perces videóanyag formájában jön, amit kiegészít ecsmó írásos anyag, valamint lehet (ajánlott) kuksizni más online marketinges oldalakat, blogokat, témába vágó könyveket.

Igen, hát az igazat megvallva én eléggé le vagyok maradva. Lövésem sincs, hogy mi lehetne a „termékem”, sőt abban se vagyok biztos, hogy egyáltalán szeretnék-e bármiféle termékkel foglalkozni. A blogolás részbe viszont egész jól belemelegedtem. Pontosabban: hogyha már úgyis „kell” és megy is, szemben a többivel, ami (egyelőre!) nem megy, akkor már kedvvel csinálom!

tovább…
 

5 komment

Címkék: blog blog.hu lélek múlt gazdagmami vida ági öntisztulás csipegess.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://sajatutad.blog.hu/api/trackback/id/tr99639816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zollendroller · http://sajatutad.hu 2008.09.02. 18:31:04

Nagyon kedves vagy, Rita, émáesz rég tudom. Nekem éppen hogy a technikai részletekkel vannak gondjaim. Mármint a honlapépítés, megezmegaz, ezért jó most hogy rátaláltam Ági tamfolyamára! Összeállhatnánk, én írom, Te technikázol. Mm? Ugye így már nem is olyan jó ötlet... :o)

Zsoltnover 2008.09.05. 17:19:56

zoli, egy szövegszerkesztőd csak van, nem?

zollendroller · http://sajatutad.hu 2008.09.07. 10:24:02

Olvasod a friss posztot, Zsolt? Ide nem volt elég egy szövegszerkesztő!!

Pedig a MySQL honlapépítés még csak nem is HTML, hanem teljesen mezei felhasználói blogmotor. Állítólag!

Zsoltnover 2008.09.07. 13:40:49

Igen, az. de nem vagyunk egyformák:)
Van, akinek egy meszelés is hihetetlen tudomány, vagy egy villanykörte cseréje:)
azt hittem, igazi (régimódi, nyomtatott) írásról van szó.

zollendroller · http://sajatutad.hu 2008.09.07. 13:59:19

Az írás részével nem is volt gond, Zsolt! Csak a technikával. Van, akinek van érzéke hozzá, akinek nincs, az szenved, mint a zálogos tehén.
süti beállítások módosítása