Saját UTAd.blogૐ

Spirituális szemléletű blog az útonjáróknak, érdeklődő útkeresőknek és mindazok- nak, akiket megérint a szabad szemmel nem látható valóság. ૐ 2008 októberétől átköltöztünk a saját utad.hu weboldalra!

új postok ezentúl itt:

a SAJATUTAD.HU weboldalon.
Azért nézgelődni, olvazsgatni itt is lehet nyugodtan, sőt! Ja- vasolt! ;o) ૐ

Friss topikok

  • Zsókaanya: Kedves ZéZé! Lassan tíz éve írtad le a történetedet, de a mai napig érvényes Neked és annak aki bá... (2017.11.02. 11:10) Második találkozás
  • ZKZ: ...sajnos... pedig nagyon eveznék újra!!! (2015.05.25. 12:55) Tanmedence
  • R.Delecroa: Nekem volt pár malám. Én magam a legjobb barátomnak aki azóta is szintre testvérem adtam első malá... (2010.01.18. 23:38) Mala
  • Gezemice: @zollendroller: Köszönöm a válaszokat! :) (Egyébként nincs előítéletem a Szigettel szemben, sőt..... (2009.08.24. 07:37) Tarot labirintus
  • Utcamacska: Hogy a mákban köll megmérni egy festmény tudat szintjét? Ez valami nagyon "lecsó" dolog hallod-e! ... (2009.08.01. 09:16) Selyemfestmények, mandalák

Hirdetés

gyakran előforduló cumók

Címkefelhő

2008.08.24. 18:11 zollendroller

Attila, az Isten lapátja

A Vízesblog-sorozatnak még lesz sok része a sajatutad.blog.hun. A víz az öt elem közül életünk legmeghatározóbbika. Testünk alkotóeleme. A víz – mint azt az utóbbi 10-15 évben megtudtam – sokkal több, mint kémiai elem, mint H2O, mint innivaló, mint közeg, amiben fürödni lehet..., a víz élő anyag, mint ahogy egyébként minden élő anyag (a kő is!), de a víz, az aztán tényleg!

Éppen ezért nagy büszkeség, hogy ilyen eredményesek vagyunk vízisportokban. Személyes örömöm is ez, hiszen egész életemben rajongtam a vízért. Tizenévesen kenuztam, méghozzá elég eredményesen, de ami bennem maradt örökre, az a víz szeretete – az elért érmektől, dicsőségtől függetlenül.

A Vízesblog 1-ben már tettem említést Kolonics Györgyről, a magyar kenusról, aki a pekingi olimpiára készülés közben halt meg. Vajda Attila, kenus, az első magyar aranyérem megszerzője volt a minap Pekingben, Kolónak ajánlotta érmét, illetve a bronzérmet szerzett kenu-páros is. Szép gesztus volt, fiúk, mint ahogy az is, hogy fekete szalaggal a karotokon indultatok neki a versenynek.

Tegnap Kovács Kati és Janic Natasa is nyert kajak-párosban. Ennyi siker után igazán elvárható lenne, hogy mindenki tudja hazánkban, hogy mi a különbség kajak és kenu között (ugyanis VAN különbség!!), azonban majdnem szétkapartam magam, amikor meghallottam, hogy egy pekingbe drága pénzen kivitt sportriporter a TV-ben egyenes adásban belökte, hogy Vajda Attila kajakban nyert. Az ilyet az első géppel haza kéne küldeni.

Ma pedig a vízilabda-válogatott nyerte meg Magyarország harmadik aranyát. Az eredményhirdetéskor ébredtem fel, a mérkőzésről lemaradtam, mint ahogy sajnos sem Vajda Attila, sem a Kovács-Janic páros futamát nem láttam, csak utólag tudom, hogy nyertek. De ez a lényeg. Örülök, büszke vagyok, mint a víz szerelmese, mint veterán kenus, mint magyar ember. Gratulálok mindegyiküknek: szép volt fiúk, lányok!
 

vissza a főoldalra

 

8 komment

Címkék: vízilabda olimpia peking víz kenu kovács kati kolonics györgy vajda attila janic natasa


A bejegyzés trackback címe:

https://sajatutad.blog.hu/api/trackback/id/tr3630698

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Garo 2008.08.24. 23:23:42

Igen.. Attila, az Isten ostora (vagy Isten kardja) után szabadon, "zolisan" :)

Ha már vízről van szó, régebben az úszásban is remekeltünk, most úgy tűnik, elúsztak mellettünk a többiek. Bár kicsit(!) gyanús, hogy valaki zsinórban 8 aranyat nyer egy olimpián.
Nálam ez már túlmegy a teljesítőképesség határán - normál körülmények között.

Torkos Marcsi · http://tdkz6n 2008.08.24. 23:31:41

Jó Vagy Garo! Köszönöm!
Egyetértésem!

Garo 2008.08.24. 23:40:33

Köszi Marcsi!! :)

pirimidin 2008.08.25. 21:13:41

Zoli, a tanfolyamot abbahagytad?
hiányzol ám! :)
és nem hányol:)
(remélem)

zollendroller · http://sajatutad.hu 2008.08.26. 10:38:38

jaj, dehogy!! A többit priviben lene jó megbeszélnünk!! S.O.S. HELP (i need somebody, not just anybody, i really need someone HEEEELP!)
süti beállítások módosítása