Saját UTAd.blogૐ

Spirituális szemléletű blog az útonjáróknak, érdeklődő útkeresőknek és mindazok- nak, akiket megérint a szabad szemmel nem látható valóság. ૐ 2008 októberétől átköltöztünk a saját utad.hu weboldalra!

új postok ezentúl itt:

a SAJATUTAD.HU weboldalon.
Azért nézgelődni, olvazsgatni itt is lehet nyugodtan, sőt! Ja- vasolt! ;o) ૐ

Friss topikok

  • Zsókaanya: Kedves ZéZé! Lassan tíz éve írtad le a történetedet, de a mai napig érvényes Neked és annak aki bá... (2017.11.02. 11:10) Második találkozás
  • ZKZ: ...sajnos... pedig nagyon eveznék újra!!! (2015.05.25. 12:55) Tanmedence
  • R.Delecroa: Nekem volt pár malám. Én magam a legjobb barátomnak aki azóta is szintre testvérem adtam első malá... (2010.01.18. 23:38) Mala
  • Gezemice: @zollendroller: Köszönöm a válaszokat! :) (Egyébként nincs előítéletem a Szigettel szemben, sőt..... (2009.08.24. 07:37) Tarot labirintus
  • Utcamacska: Hogy a mákban köll megmérni egy festmény tudat szintjét? Ez valami nagyon "lecsó" dolog hallod-e! ... (2009.08.01. 09:16) Selyemfestmények, mandalák

Hirdetés

gyakran előforduló cumók

Címkefelhő

2008.08.12. 14:23 zollendroller

Tarot labirintus

 

ŰŰ! Megkezdődött a 2008-as szigetfesztivál! Tegnap, a Magyar Dal Napján annyian voltak, mint a rojt! Miután 15 éve minden évben kinn voltam a szigeten (me ecren imádom!), idén a 15 éves Barni fiammal megyek (beavatás!), amitől mindenki kivan a családi körben, meg minden ismerős lehurrog, h micsoda felelőtlenség egy ilyen kis gyereket odaengedni a vadonba. Én ezen csak nevetek. A sziget tuti és kész. Ja, itt a „kicsi” fiam, akit mindenki félt! (most jelentek meg a versei egy antológiában, hogy egyebet ne mondjak...meg a magyarság igazi őseredetéről tartott évvégén előadást a suliban, sza rendesen kavar a kölök...nekem meg hízik a mejjem rendesen!)    
Idén is a Tarot labirintusban leszek. Ez pedig – aki nem tudná – az Octupus összművészeti helyszínen van. Idén egy remekbeszabott Willendorfi Vénusz t kell keresni és a labirintus ott van a kép bal csücskénél. Szeretettel vár-rom a sajatutad.blog.hu minden olvasóját (tegnap Torkos Marcsival már összeszinkronicizálódtunk a nagyszínpadnál!) a Tarot labirintusban. Much more than fun lesz a témosz. Persze a tarot labirintus komoly dolog: egy önismereti körutazás, ahol mindenki találkozhat önmagával 24 személyben akár. Nemhiába van mindig hatalmas sorállás! 14 h-tó 2 PM h-ig van nyitva.

Az ügy komolyságát mutatja, hogy én vagyok a bolond. Tavaly is én voltam és nagyon büszke voltam, hogy Zsófi, aki kitalálta a labirintus 5 évvel ezelőtt, rámbízta ezt a szerepet. A bolond a Tarot kártya legfontosabb lapja. Ő a kezdet és a vég, játékos, mindent szívéből tesz. Én is most teljes szívemből vár-lakk Benneteket, egészen pontosan TÉGED, aki most ezt a sort olvasod!

Meetcha right there! 8:o)
 

uíí: Ja! És hát nem tom, hogy foke tunni blogolni közben. Van mondjuk internetezési lehetőség, de ki van porciózva az idő. De utána mindenképp beszámolok róla, sőt, közben is, ha tehetem!

Csumi:

zollenroller

ELSŐ ÉLMÉNY!!

9 komment

Címkék: antológia sziget2008 tarot labirintus willendorfi vénusz magyar őseredet


A bejegyzés trackback címe:

https://sajatutad.blog.hu/api/trackback/id/tr83612533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Torkos Marcsi · http://tdkz6n 2008.08.12. 22:45:05

Hahó Szigetlakók!
Nagyon megörűltem Neked Zoli!

Én is imádom, szívemből!
Minden évben ott vagyok! Sokan beszélnek róla így úgy, mert csak egy elképzelésük van.....
Élményszinten ki sem próbálják.
Azt a filinget elmondani nem lehet!
Egyébként az én lányom 15 éves korától járt ki, nagyon szerette, most csak a távolság ami miatt nincs ott.
Mindig hatalmas élményekkel tért haza a "vadonból", és soha semmi bántódása nem esett.
Ilyesmire nem is gondoltam, nem volt miért. Tudtam, hogy jó helyen van és jól érzi magát.

Jó szórakozást, szép napokat Nektek!

Torkos Marcsi · http://tdkz6n 2008.08.16. 15:34:00

Nagyon sajnálom, hogy az idén csak egy napot, a mínusz elsőt töltöttem kint a Szigeten..... :-(
Hatalmas élmény volt!
Na majd jövőre!!!!!!

Kuroi 2008.08.18. 22:22:56

Nagyon örülök neki, hogy a labirintus közepén beléd botlottam, utána már hamar megtaláltam a helyes utat és az estém maradék része is jól telt, a kapott tanácsoknak köszönhetően, no meg a hátdörzsölésnek, ami felért egy reanimatioval.
Üdvözöl egy fázós elsősegélynyújtó! :)

zollendroller · http://sajatutad.hu 2008.08.19. 09:44:44

Kedves Kuroi!
Mivel senki másnak nem dörzsöltem meg a hátát, valamint elsősegélynyújtúnak se nyújtottam elsősegélyt másnak, így jól emlékszem Rád, kedves fázós elsősegélynyújtó, aki minusz nulla fokban odajöttél hozzám egyszál elsősegélynyújtós pólóban.
A többiek (akik nem voltak ott a labirintusban) nem tudhatják, hogy amikor beálltál a sorba, még leolvadt Rólad az az egy szál póló is, ám mire sorra kerültél, már leszállt az est, s a hőmérséklet is leesett. A labirintus iránt óriási az érdeklődés és valószínű, sokkal többeket érdekelne még, ha nem volna előtte akkora sor.
Éppen ezért köszönjük, kedves Kuroi, hogy kivártad azt az ecsmó időt, biztos vagyok benne, hogy megérte. Ezért a kedves kommentért is köcce, hátha más is kap egy kis bátorságot, hogy megossza a labirintus-beli élményét.
Üdv Neked:
Zollendroller, a Bolond

Gezemice 2009.08.22. 14:23:17

Keresem a neten, de sehol sem lelem: ha a Szigetre nem jutottam ki, akkor hol járhatom be a Labirintust?

zollendroller · http://sajatutad.hu 2009.08.22. 17:01:54

szia Gerzemice!
A Tarot Labirintus eddig tudtommal csak a Szigeten volt látható, illetve idén júniusban egy francia fesztiválon is felléptünk vele. Az idei Szigeten annyira jól sikerült a dolog, hogy Bérczi Zsófi (a Tarot Labirintus kreátora, ötletgazdája) újabb helyszín(ek)en töri a fejét. Erről Zsófi blogján értesülhetsz leghamarabb. Ajánlom még a www.sajatutad.hu Tarot Labirintusról szóló cikkeit, illetve ha a www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=40&alrovat=43&cikkid=21485 linkre kattintasz, ott is olvashatsz rólunk. A Harmoneten egyébként Tarot Labirintus-sorozat indul a közeljövőben.
Azonban az is igaz, hogy a legtutibb élmény lenne ott lenned a Labirintusban és személyesen átélni a témát. Bízzunk abban, hogy erre nem kell egy teljes évet várni!

Gezemice 2009.08.23. 01:04:32

@zollendroller: Nemcsak az egy év miatt lenne jó, ha máshol és máskor is eljuthatnék a Labirintusba. Hanem mert mi van, ha amúgy a Szigetre nem akarnék menni? Egy "külsős" Labirintusba kifizetném a belépőt, de csak azért napijegyet venni a szigetre, hogy végigjárjak egy spirituális utat... - ráadásul már csak a téma miatt is jobban el tudom képzelni, hogy egy csöndes(ebb), nyugodt(abb) helyen elmélkedjek, közösen a segítőkkel.
Remélem, sikerül Zsófi terve, és hamarosan én is bejárhatom az utam. :)

Másik kérdés, erről nem találtam infót eddig: csak egyszemélyes utak vannak? Vagy létezik olyan variáció, ahol két ember "együtt" nézi meg, hogy min kell "dolgozniuk" a kapcsolatban?

zollendroller · http://sajatutad.hu 2009.08.23. 13:43:11

A Sziget tök jó hely! Előítéleteidet feltételezésem szerint - már megbocsáss - alulinformáltságod táplálja. Máskülönben nem Te lennél az egyetlen, aki csak a Labirintus miatt megy ki a Szigetre. Való igaz, a zenebona nem mindig támogatja az elmélyülést, azonban a sok ember jelenléte mindenképpen, akik kérdéses hogy kizárólag a Tarot Labirintus miatt eljönnének-e. És a 2-3 órás Labirintus előtti sorállás príma ráhangolódást eredményez. A legjobb az volna, ha Budapesten is létrejönne egy külföldön már szokásosnak számító spirituális fesztivál, melyen belül a Labirintus is helyet kapna. Egyelőre az ötletelés folyik, de a végkifejlet se várat magára sokáig.

A Tarot Labirintus nem társasutazás, ahogy az Élet sem az. Mindenki a saját útvesztőjében barangol. Ahogy a Tarot Kártya sem konkrét, személyre szabott válaszokat ad (bár tagadhatatlan, hogy néha teljesen egyértelmű a húzás miértje), úgy a Tarot Labirintusban is inkább irányultságot, vezetést, sugallatokat kapnak az útonjárók, amiből kikövetkeztethető "az égiek tanácsa". De ezekkel a kérdésekkel jobb lenne, ha Zsófit találnád meg, én csupán lelkes műkedvelő vagyok a Labirintusban.

Gezemice 2009.08.24. 07:37:46

@zollendroller: Köszönöm a válaszokat! :)

(Egyébként nincs előítéletem a Szigettel szemben, sőt... Csak például pont idén úgy alakult minden, hogy esélyem se volt kijutni, és ha tudom, hogy csak 1-2 ráérős órám van, úgy nem éri meg: mire bejutok a "terepre", már jöhetek is kifele. ;) ) De ez már off, úgyhogy be is fejezem. :)
süti beállítások módosítása